Välkommen till vår läkarmottagning på Vasagatan 46 i centrala Göteborg. Till oss är du välkommen utan remiss.
6 juli - 2 augusti
Telefontid: 8:30 - 12:00
411 37 Göteborg
Title Image

Gynekolog Göteborg

Gynekolog

När du behöver besöka en gynekolog i Göteborg är du välkommen till oss. Här får du hjälp med gynekologiska besvär och förebyggande kontroller. För dig som är gravid genomför vi kontroller, undersökningar och ultraljud. Våra gynekologer har lång erfarenhet och specialkompetens inom flera områden.

Vid frågor gällande IVF-behandlingar och priser för detta, vänligen
ring vår mottagning på 031-100 220.

Gynekologisk mottagning
Specialistläkare
Ingen remiss behövs

Priser till Björn Andersch

Läkarbesök 875kr
Cellprov i anslutning till läkarbesök 250kr
Kostnad för övriga prover tillkommer

Priser till Christina Joud och Sarah Nejdet

Läkarbesök 1.500kr
Vätskebaserat cellprov i anslutning till läkarbesök (exkl. läkarbesök)(1.420kr inkl HPV) 520kr
Kostnad för övriga prover tillkommer

Boka via webben eller telefon

I vår webbokning kan du enkelt boka läkarbesök till våra gynekologer i Göteborg. Om du inte hittar en passande tid, vill få rådgivning eller vill ha hjälp med att boka, är du alltid välkommen att ringa oss på 031-100 220. Du behöver ingen remiss för att boka tid till våra gynekologer.

Om du upplever besvär i underlivet kan du behöva träffa en gynekolog för att utreda orsakerna och hitta en behandling som fungerar. Vår gynekolog är docent och specialist på nedre genitala infektioner och besvär som upprepade urinvägsinfektioner, svamp och bakteriell vaginos. Ofta kan besvär som klåda, sveda, flytningar och torra slemhinnor hänga ihop och det är inte alltid lätt att veta vad som är orsaken. Vi hjälper dig att utreda och behandla.

Vår gynekolog kan hjälpa dig att utreda och lindra besvär såsom kraftig mensvärk, klimakteriebesvär, blödningsbesvär och rubbningar. Om du upplever att din vardag och livskvalitet påverkas av PMS eller PMDS kan vår gynekolog hjälpa dig att hitta rätt behandling. 

Du är välkommen till oss för en gynekologisk kontroll. Vi gör då en gynundersökning och vaginalt ultraljud. Du har också möjlighet att lägga till cellprov.

Till oss på Vasakliniken är du välkommen för ultraljud redan i vecka 7. Utöver det erbjuder vi ultraljud och kontroller under hela graviditeten. I samarbete med Life Genomics kan vi även göra NIPT-test, som är det senaste inom fosterdiagnostik. Vi kan också hjälpa dig med graviditetsproblem i tidig graviditet.

Vi kan hjälpa dig med att ta cellprov samt undersöka och behandla cellförändringar. Det finns olika sätt att behandla cellförändringar och vi kan bidra med rådgivning och stöd.

Vi erbjuder rådgivning kring fertilitet och infertilitetsutredningar. Om du önskar boka tid för frågor som rör ultraljud inför IVF, vänligen ring oss för mer information.

Om du har symptom och misstänker att du har framfall är du välkommen till vår gynekolog för undersökning. Vilka symtom du får beror på vilken sorts framfall du har. De vanligaste symtomen är att någonting buktar fram i slidmynningen och att det känns tungt och skaver i underlivet. Du kan också få svårt att tömma urinblåsan eller tarmen. Du kan också ha framfall utan att ha några symtom, vilket kan visa sig vid en rutinkontroll. Du behöver inte någon behandling om du inte haft besvär.

Om du upplever smärta i nedre delen av magen kan det bero på gynekologiska besvär och då kan vi hjälpa dig att utreda orsaken. Boka en tid för gynundersökning så hjälper vi dig.

Det är vanligt att ha besvär med att det läcker urin eller att snabbt bli väldigt kissnödig och ha svårt att hålla sig. Det finns bra hjälpmedel och behandling oavsett om besvären är tillfälliga eller om de kommer att finnas under en längre tid. Vår gynekolog kan hjälpa dig med en inkontinensutredning.

Träffa våra gynekologer

Vår gynekologer i Göteborg är specialister med lång erfarenhet.

Dr. Björn Andersch

Gynekolog - Specialist inom Gynekologi och Obstetrik. Som docent har han ägnat sin forskning framförallt åt nedre genitala infektioner, svamp och bakteriell vaginos samt PMS. Björn har även mångårig erfarenhet av ultraljudsundersökningar under graviditet.

Privat

Dr. Christina Joud

Gynekolog- Specialist i Obstetrik och Gynekologi.<br /> Erfarenhet av gynekologiska undersökningar med ultraljud och tillhörande provtagning inom infertilitet, menstruation, graviditet och klimakteriet.

Privat

Dr. Sarah Nejdet

Specialist inom gynekologi, obstetrik och IVF.

Privat

Boka läkarbesök till någon av våra gynekologer