Prickkontroll

Prickkontroll – Har du koll på dina prickar?

Malignt melanom är den cancerform som ökar snabbast i Sverige. Det är samtidigt den cancersjukdom som i de allra flesta fall kan stoppas, om den upptäcks i tid. Boka en prickkontroll idag så får du alla dina prickar undersökta av hudläkare.

Prickkontrollen utförs av våra specialisthudläkare, som har fördjupande kunskaper inom solskador, hudtumörer och naevuskontroller. Vid en prickkontroll undersöker läkaren hela kroppen och kollar på alla prickar.

Boka din tid idag (ingen remiss behövs).

  • Komplett kontroll av dina prickar
  • Specialistläkare
  • Ingen remiss behövs
Patientavgift
Prickkontroll 1.200kr

Boka prickkontroll

Du kan antingen boka tid i vår onlinebokning eller ringa oss på 031-100220. Vi har telefontid mån-fre kl.8.30-12.00. Ingen remiss behövs.

Hur går en prickkontroll till?
Hur många prickar undersöker vi under ett besök?
Vad händer om det finns hudförändringar?

Våra hudläkare

Hudläkare Leif Nordin prickkontroll
Dr. Leif Nordin

Hudläkare. Behandlar problematik i huden. Dr Nordin har specialintresse för behandling av solskador och hudtumörer samt naevuskontroller. Ej könssjukdomar eller bensår.

Privat

Dr. Maha Al Jundi

Dr Maha Al Jundi är specialistläkare inom hudsjukdomar sedan 2009. Hon har lång erfarenhet av såväl medicinska hudsjukdomar som av estetik såsom laser och injektionsbehandlingar. Hon behandlar alla hudsjukdomar och har fördjupade kunskaper inom solskador, hudtumörer, naevuskontroller och även behandling av godartad förändringar.

Privat