Välkommen till vår läkarmottagning på Vasagatan 46 i centrala Göteborg. Till oss är du välkommen utan remiss.
6 juli - 2 augusti
Telefontid: 8:30 - 12:00
411 37 Göteborg
Title Image

Invärtesmedicin

Invärtesmedicin

Vi kan hjälpa dig att kontrollera ditt blodtryck om du misstänker eller är orolig för högt blodtryck. Vanliga symptom vid för högt blodtryck är huvudvärk och trötthet. Det enda sättet att veta säkert om blodtrycket är förhöjt är genom att mäta det.

Boka ett besök till vår allmänläkare om du vill mäta ditt blodtryck och säkerställa att det inte är för högt. Alla vuxna bör någon gång kontrollera sitt blodtryck. Om du har för högt blodtryck kan du få hjälp med vidare utredning hos en specialist.

Cirka 20 % av de som har högt blodtryck, har en svårinställd hypertoni. Vår specialist i invärtesmedicin har bred kunskap inom just svårbehandlat högt blodtryck. Här kan du få hjälp att hitta rätt behandling och dosering.

Alla hälsoproblem
Specialistläkare inom invärtesmedicin
Ingen remiss behövs

Patientavgift

Läkarbesök 1.200kr

Boka via telefon

Du kan boka tid till oss på telefon 031-100220. Vi har telefontid mån-fre kl.8.30-12.00. Du behöver ingen remiss.

Privat sjukvårdsförsäkring

Om du har privat sjukvårdsförsäkring, ring alltid ditt försäkringsbolag först och uppge att du vill ha tid hos oss på Vasakliniken, så bokar försäkringsbolaget ett besök. Vi har avtal med de stora försäkringsbolagen så som Skandia, DKV Hälsa, Länsförsäkringar, Trygg­Hansa, Euro Accident, Cardif, Säkra/Nordeuropa.

Vår specialistläkare

Vår specialist i invärtesmedicin och njurmedicin har bred kunskap inom just svårbehandlat högt blodtryck. Här kan du få hjälp att hitta rätt behandling och dosering.
2005 blev dr Herlitz adjungerad professur i Njurmedicin. Hans har också mångårig erfarenhet från arbete på universitetsklinik.

Dr. Hans Herlitz

Specialist inom invärtesmedicin och njurmedicin.

Privat

Ring oss på 031-100220 för att boka tid