ADHD-utredning

Misstänker du att du kan ha ADHD, autism eller någon annan neuropsykiatrisk funktionsvariation? Då finns vår klinik här för att hjälpa dig.

Specialistmottagning för ADHD-utredning

På SDS-kliniken erbjuder vi specialiserade utredningar med syftet att fastställa diagnos och erbjuda vägledning. Vi strävar efter att ge dig en ökad förståelse för din situation och dina behov, vilket i sin tur hjälper oss att skapa förutsättningar för att du ska få rätt hjälp och stöd. Vi kan erbjuda ett team av erfarna specialister med gedigen kunskap och omfattande expertis inom neuropsykiatri och neuropsykologi. Hos oss kan du förvänta dig en individanpassad och heltäckande utredning i en trygg och professionell miljö.

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar förkortas ibland NPF och är en samling av neurologiska och psykiatriska tillstånd som påverkar individens hjärnfunktion och resulterar i beteendemässiga och kognitiva svårigheter. Dessa funktionsvariationer inkluderar ADHD, autism, inlärningssvårigheter, språkstörning, Tourettes syndrom med flera tillstånd. Varje tillstånd har sina egna särdrag och påverkar individens liv på olika sätt.

Hur går en utredning till?
Vad är ADHD?
Vad är autism?

Kom i kontakt med oss

Vill du boka tid eller få mer information? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.