[mkdf_section_title type=”standard” position=”center” title_tag=”h1″ disable_break_words=”no” text_tag=”” text_font_weight=”” title=”Vi söker sköterska” text=”Vi söker en erfaren undersköterska som vill vara med på vår resa mot att bli en av landets ledande öppenvårdskliniker. Vi är ett mindre team med kompetenta medarbetare, som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi har en god sammanhållning och en härlig arbetsmiljö.”]

Om mottagningen

Vasakliniken har varit en etablerad mottagning sedan 1993. Vi erbjuder en rad olika specialiteter såsom allmänmedicin, ÖNH, gynekologi m m. Vår mottagning har alltid kännetecknats av kvalitet, gott bemötande och ett tydligt patientfokus – ledord som är grunden för vår verksamhet.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö i anrika lokaler på Vasagatan mitt i centrala Göteborg.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare en sköterska. På mottagningen finns förutom erfarna sköterskor en rad specialistläkare.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.
I tjänsten som sköterska kommer du ingå i vårt team för att ta hand om våra patienter på bästa sätt. Du kommer hjälpa till med administration, samarbete med våra läkare och utföra egen provtagning.

Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg och har bekväma arbetstider, då allt arbete sker dagtid. Tjänstens omfattning är enligt överenskommelse, mellan 60 och 100 %.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team.

Profil på dig vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar, engagerar dig och arbetar lösningsorienterat.

Ansök

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@vasakliniken.se