VÅRT ERBJUDANDE

VasaNovas team består av erfarna specialistläkare och sjukvårdspersonal med stor kunskapsbredd inom hela arbetsmiljöområdet.

Med vår yrkeserfarenhet och engagerade personal kan vi garantera kompetent hjälp och tillgänglighet för våra patienter. Vi har flera systerkliniker där specialiserade läkare står till tjänst inom olika medicinska områden.

Läkare som ger patient ett intyg

Körkortsmottagning

Hos oss får du hjälp när du förlorat ditt körkort pågrund av alkohol eller droger.

Vi hjälper dig med ansökan och alla prover som krävs för att du ska få tillbaka ditt körkort. Det gäller även dig som vill kunna köra bil under villkorstiden, med ansökan om alkolås.

Du får ett professionellt bemötande, konsultation, rådgivning samt information av erfaren personal.

Både företag och privatpersoner är välkomna till oss.

Läs mer om körkortsmottagning

Patient på brits

Intyg

Vi har kompetens att utföra samtliga kontroller och intyg som krävs i enlighet med Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter liksom den norska hälsomyndigheten.

Vår medicinskt ansvariga läkare har även norskt har norsk legitimation samt specialistexamen i allmänmedicin och är godkänd av Statsforvalteren i Rogaland

Läs mer om intyg

Doktor mötet patient

Företagshälsovård

Genom förebyggande insatser och tidigt upptäcka hälsoproblem arbetar vi för att minska risken för sjukdomar och skador.
Vi utfärdar intyg och skräddarsyr hälsokontroller som passar specifika behov och förutsättningar för varje företag och dess medarbetare.

Vi erbjuder också rehabilitering för att stödja medarbetare att återvända till arbete eller anpassa sitt arbetsliv efter sina förutsättningar.

Läs mer om företagshälsovård

Hälsoundersökning på cykel

Hälsoundersökningar

På VasaNova vill vi främja hälsa och välbefinnande genom personligt anpassade hälsoundersökningar. Vi hjälper dig att förebygga eventuella sjukdomar och upptäcka potentiella riskfaktorer i ett tidigt skede.

Om din hälsoundersökning visar på något avvikande i dina tester, så hjälper vi dig att boka tid hos läkare för vidare kontroll

Läs mer om hälsoundersökningar

Utbildning i HLR

HLR-utbildningar

Vill du skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö. När fler på jobbet kan hjärt-lungräddning (HLR), ökar tryggheten och möjligheten att rädda livet på någon.

Vi hjälper dig med HLR-utbildning på plats hos er som kund eller i våra lokaler.

Läs mer om HLR-utbildningar

Bokning

Kontakta oss idag på VasaNova för att boka en tid eller få mer information. Vi finns här för att stödja dig på vägen från förebyggande hälsovård till rehabilitering.

Boka ett besök genom att kontakta oss på 031-380 95 10 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.