Personlig specialistvård

Välkommen till oss på SDS-Neurocare Vasakliniken i centrala Göteborg. Här får du personlig hjälp med utredning och behandling inom sömn, migrän, neurologi, neurofysiologi, psykologi och psykiatri. Vi tar emot patienter från 18 års ålder. Kontakta oss redan idag!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sömn

Som en av Sveriges ledande kliniker inom sömn kan vi hjälpa dig som upplever att du har svårt för att somna, vaknar ofta eller för tidigt, sover för mycket, har svårt för att hålla dig vaken, är sömnig under dagen, har en dygnsrytmstörning, pratar eller går i sömnen, har nattskräck, får andningsuppehåll, eller av annan anledning önskar en bättre relation mellan sömn och vakenhet.

Migrän

Om du lider av migrän kan det påverka hela din livssituation och kronisk migrän klassas som en av världens mest funktionsnedsättande sjukdomar. Vi är specialister på behandling av migrän. Hos oss får du hjälp med att identifiera dina utlösande faktorer, upptäcka tidiga varningstecken och behandling.

Neurologi

Med lång erfarenhet och hög kompetens kan våra neurologer diagnostisera och behandla sjukdomar och störningar som påverkar ditt nervsystem, såsom hjärnsjukdomar (t ex epiplepsi och demens), ryggmärgsskador, nervsjukdomar, neurodegenerativa sjukdomar (t ex Parkinsons och Huntingtons), autoimmuna och neuromuskulära sjukdomar.

Neurofysiologi

För att diagnostisera funktionsstörningar inom centrala och perifera nervsystemet, muskler samt sömnregistreringar för diagnostik av sömnapné och andra sömnrubbningar utför vi undersökningar med bland annat Elektroencefalografi (EEG), Elektroneurografi och Elektromyografi (EMG).

Psykologi/ Psykiatri

Om du upplever psykisk ohälsa eller har andra tankar, känslor och beteendemönster som du vill förändra eller utveckla kan du få personlig och högkompetent hjälp hos oss. Våra erfarna psykologer erbjuder en trygg och säker miljö. Oavsett om det handlar om stress, relationsproblem, traumabehandling eller personlig tillväxt, hjälper vi dig att utveckla verktyg för att främja ditt välbefinnande.

ADHD

För noggrann och kvalificerad utredning samt behandling av mentala hälsoproblem och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, såsom ADHD, kombinerar våra erfarna psykiatrer medicinsk kompetens med terapeutisk insikt. Vårt mål är att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som hjälper dig på vägen mot ökad mental välbefinnande.

Ditt välbefinnande är vår prioritet

Med en omfattande expertis och djup förståelse inom våra specialiteter kan du alltid vara säker på att du får den mest kvalitativa vården hos oss. Genom ett samarbete inom vårt team av neurologer, sömnspecialister, psykologer och psykiatriker erbjuder vi en helthetssyn på din situation, vilket möjliggör en heltäckande och individanpassad behandlingsapproach. Ditt välbefinnande är vår främsta prioritet.

Vi som arbetar på SDS-Neurocare Vasakliniken

Hos oss på SDS-Neurocare Vasakliniken arbetar erfarna specialister och medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens. Nedan ser du några av oss som arbetar här.

Stig Svensson

Neurolog

Daniel Jons

Neurolog

Josefin Nilsson

Neurofysiolog