Specialister på migrän

Vi på SDS-kliniken kan erbjuda omfattande och professionell vård till alla som lider av migrän, oavsett om det handlar om kronisk migrän eller behovet av en utredning för att fastställa diagnosen. Våra erfarna neurologer står till ditt förfogande för att boka en tid och genomföra det första besöket.

Specialistmottagning för migränbehandling

Vi på SDS-kliniken fokuserar på att behandla både kronisk migrän och andra former av huvudvärk. Du kan vara trygg i vetskapen att du kommer att få hjälp av experter på området från första stund.

Godkända migränbehandlingar med botox eller CGRP-hämmare

Vi har tillgång till godkända migränmediciner som kan lindra dina symtom både under migränanfall och som förebyggande behandling för att minska besvären över en längre period. Beroende på din situation och behov kan vi erbjuda behandlingar med botox eller CGRP-hämmare som har visat sig vara effektiva för migränpatienter med kronisk migrän.

Vi hjälper dig till ett bättre liv

Migrän kan ha en betydande påverkan på din livssituation, och svåra migränattacker kan vara handikappande. Vi på SDS-kliniken förstår de utmaningar som migrän medför och är specialister på att behandla kronisk migrän. Utöver att erbjuda medicinsk behandling arbetar vi även med att identifiera dina individuella utlösande faktorer och tidiga varningssignaler. Vi har en helhetssyn på din migrän och behandlar med traditionella läkemedel, inklusive botox-injektioner, för att hjälpa dig hantera och minska symtomen.

Om du lider av migrän finns det hjälp att få. Kontakta oss på SDS-kliniken idag för att boka tid hos våra erfarna neurologer och ta första steget mot en effektiv behandling av din migrän.