Öron-näsa-hals

Vid vår mottagning för öron-näsa-hals arbetar våra erfarna specialistläkare för att hjälpa dig som patient på bästa sätt. Vi utreder och behandlar hälsoproblem relaterade till öron, näsa och hals.

  • Sjukdomar i öron-näsa-halsregionen
  • Specialistläkare inom öron-näsa-hals
  • Ingen remiss behövs
Patientavgift
Läkarbesök 1.000kr

Boka via telefon

Du bokar enkelt läkarbesök genom att ringa oss på 031-100220. Du behöver ingen remiss.

Privat sjukvårdsförsäkring

Om du har privat sjukvårdsförsäkring, ring alltid ditt försäkringsbolag först och uppge att du vill ha tid hos oss på Vasakliniken, så bokar försäkringsbolaget ett besök. Vi har avtal med de stora försäkringsbolagen så som Skandia, DKV Hälsa, Länsförsäkringar, Trygg­Hansa, Euro Accident, Cardif, Säkra/Nordeuropa.

Våra specialistläkare inom öron-näsa-hals kan hjälpa dig med undersökning och behandling av sjukdomar såsom till exempel öroninflammation och hörselgångsinflammation. Det kan komma plötsligt och ofta går inflammationen över av sig själv, men ibland behövs behandling. Om inflammationen inte går över, om du har ont i örat mer än ett dygn, samtidigt har feber eller om det rinner vätska ur örat, kan du boka ett besök hos oss så hjälper vi dig med en undersökning.

Hos oss kan du också få hjälp om du lider av öronproblem så som tinnitus, lockkänsla eller hörselnedsättning. Vi hjälper även till att utreda yrsel, då det ofta är kopplat till balanssinnet som sitter i just örat. Boka besök direkt online eller ring oss på 031-100 220.

Om du upplever problem som nästäppa eller ont i bihålorna kan det vara relaterat till en förkylning och då går det ofta över av sig själv. I vissa fall beror det på annat och ibland behöver du behandling. Bihåleinflammation är vanligt och innebär att en förkylning har spridit sig från näsans slemhinna till slemhinnan i bihålorna. Då kan du få ont i ansiktet och får snuva som rinner bakåt i halsen. Våra specialistläkare inom öron-näsa-hals kan hjälpa dig med undersökning och behandling.

Snarkning och andningsuppehåll är vanligt och det är synd att snarkning inte uppmärksammas mer eftersom det oftast går att göra något åt. Om du vill få hjälp med utredning av din snarkning och hitta en lösning är du välkommen till vår specialistmottagning.

Att ha ont i halsen är vanligt och kan bero på många olika saker, till exempel på en förkylning, infektion med bakterier eller att du har skrikit eller sjungit högt. Det kan göra ont, vara svårt att svälja, svårt att gapa eller andra symptom relaterat till halsen och svalget. Oftast går halsont över av sig själv men ibland behöver du behandling. Om du misstänker att du har fått halsfluss, körtelfeber, scharlakansfeber, struplocksinflammation eller av annan anledning vill träffa en läkare är du välkommen att boka besök hos oss. Till oss är du även välkommen med besvär såsom rösttrötthet och sångröstbesvär.

Våra specialistläkare inom öron-näsa-hals

Dr. Gösta Granström

Specialist inom öron-näsa-och halssjukdomar.

Privat

Dr. Luaay Aziz

Specialist i öron-näsa- hals sjukdomar sedan 2003. Stor erfarenhet av utredning och behandling av snarkning och sömnrelaterad andningsstörning, sjukdomar i näsa och bihålor och allergi. Mångårig erfarenhet som tumörkirurg på Sahlgrenska universitetssjukhuset inom utredning och behandling av olika tumörer i huvud-halsregionen och spottkörtlar.

Privat

Dr. Susan Aghajanzadeh

Tillfälligt ledig för forskning.

Specialist inom öron-näsa-och halssjukdomar.

Privat