Välkommen till VasaNova

Här får du hjälp med företagshälsovård, hälsoundersökningar, körkortmottagning, HLR-utbildning och intyg.

Kontakta oss redan idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

VasaNovas team består av erfarna specialistläkare och sjukvårdspersonal med omfattande kunskap inom arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder en personlig kontakt och stödjer dig i allt från förebyggande hälsovård till rehabilitering.

Med stor yrkeserfarenhet och kompetens, samt en engagerad och lyhörd personal, strävar vi efter att vara tillgängliga för dina behov. Dessutom har vi flera systerkliniker som erbjuder vård inom olika områden, alltid under ledning av specialiserade läkare med bred erfarenhet.

Körkortsmottagning

Hos oss får du hjälp när du förlorat ditt körkort på grund av alkohol eller droger.

Vi hjälper dig med ansökan och alla prover som krävs för att du ska få tillbaka ditt körkort. Det gäller även dig som vill kunna köra bil under villkorstiden med ansökan om alkolås.

Du får ett professionellt bemötande, konsultation, rådgivning samt information av erfaren personal.

Både företag och privatpersoner är välkomna till oss.

Intyg

Vi har kompetens att utföra samtliga kontroller och intyg som krävs i enlighet med Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter liksom den norska hälsomyndigheten.

Vår medicinskt ansvariga läkare har även norsk legitimation samt specialistexamen i allmänmedicin och är godkänd av Statsforvalteren i Rogaland.

Företagshälsovård

Genom förebyggande insatser och tidigt upptäcka hälsoproblem arbetar vi för att minska risken för sjukdomar och skador.
Vi utfärdar intyg och skräddarsyr hälsokontroller som passar specifika behov och förutsättningar för varje företag och dess medarbetare.

Vi erbjuder också rehabilitering för att stödja medarbetare att återvända till arbete eller anpassa sitt arbetsliv efter sina förutsättningar.

Hälsoundersökningar

På VasaNova vill vi främja hälsa och välbefinnande genom personligt anpassade hälsoundersökningar. Vi hjälper dig att förebygga eventuella sjukdomar och upptäcka potentiella riskfaktorer i ett tidigt skede.

Om din hälsoundersökning visar på något avvikande i dina tester, så hjälper vi dig att boka tid hos läkare för vidare kontroll

HLR-utbildningar

Vill du skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö. När fler på jobbet kan hjärt-lungräddning (HLR), ökar tryggheten och möjligheten att rädda livet på någon.

Vi hjälper dig med HLR-utbildning på plats hos er som kund eller i våra lokaler.

Den personliga kliniken med de stora resurserna.

”Vi väljer VasaNova , för dess höga service och tillgänglighet . För oss är det viktigt att vi får rätt vård , snabbt.”
Patrik Andersson, Rusch & Son AB

Vi som arbetar på VasaNova

Hos oss på VasaNova arbetar erfarna specialister och medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens. Nedan ser du några av oss som arbetar här.

Karl Gårdfeldt

Specialistläkare i allmänmedicin, företagsläkare, MRO och US Panel Physician.

Ola Madsen

Överläkare, medicinskt ledningsansvarig läkare, spec. i allmänmedicin, dykerimedicin, företagshälsovård, MRO

Vassili Kalbin

Leg.läkare.