0

HudEstetik – Laser

Laser pigment

 

 

Behandling av pigmentfläckar med laser

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt fläckar.

Fläckar i ansiktet och på kroppen uppstår lätt genetiskt eller på grund av solen. De kan även uppstå på grund av hormoner eller medicin, till exempel i samband med en graviditet. Solfläckar är ofarliga, men det finns en risk att de kan förknippas med hudförändringar som kan vara farliga. Därför är det viktigt att du får en konsultation på en läkarledd hudmottagning, som hos oss, innan din behandling.

Vi erbjuder den absolut senaste och mest effektiva laserteknologin från Cutera Excel V+, vilket ger dig ett bättre resultat med färre behandlingar.

Behandlingen

Inför varje behandling gör vi en noggrann koll av området vi ska behandla och tar fram en personlig behandlingsplan. Om behandlingen önskas påbörjas vid samma besökstillfälle börjar vi med att rengöra huden. Själva behandlingen är tidseffektiv och sker genom att vi för ett munstycke över huden. En varm känsla uppstår under behandlingen. Vår laser Excel V+ har ett inbyggt kylningssystem som vi ställer in efter din hud, som konsekvent kyler före, under och efter varje puls. Det ger en effektiv, men ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Resultat

Resultatet efter varje behandling är individuellt och sker gradvis. För varje behandling blir pigmenten ljusare. Huden kommer också att kännas mjukare och få mer lyster.

Hur fungerar det?
Vilken typ av pigment kan vi behandla?
Vad sker efter behandlingen?
Priser
Enstaka fläckar 1.500kr
Flera pigmentfläckar, tex. på näsa eller kinder 2.900kr
Flera pigmentfläckar, tex. på näsa och kinder 3.500kr