0

HudEstetik – Ansiktsbehandlingar

PRX hudföryngring

PRX hudföryngring

PRX-T33 är en nålfri hudföryngrande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

PRX-T33 består av två substanser som interagerar på cell-nivå och ger din hud egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

+ Nålfri applicering.
+ Ingen ”flagning” efter behandlingen.
+ För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet).
+ Unik och patenterad behandling.

PRX-T33 aktiverar lokalt hudens ”skin response system” med förmåga att direkt påverka hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt. ”The art of anti-ageing” sker genom den patenterade formulan av TCA och väteperoxid. Tillsammans levererar de en behaglig och effektiv behandling med högre effekt än var och en enskilt.

Behandlingen

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras med massage 2-5 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-4 ggr med 1 veckas mellanrum.

Vad sker efter behandlingen?
Vilka effekter kan man uppnå?
Priser
Ansikte 1.900kr
Ansikte – Kur 4 behandlingar 1.500kr/ behandling
Ansikte + hals 2.490kr
Ansikte + hals – Kur 4 behandlingar 1.990kr/ behandling
Hals 1.500kr
Hals – Kur 4 behandlingar 1.200kr/ behandling
Ansikte + hals + dekolletage 2.990kr
Ansikte + hals + dekolletage – Kur 4 behandlingar 1.990kr/ behandling