0

Profhilo

Profhilo är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Med åldern förlorar vi spänst, fukt och volym i ansiktet. Det tillsammans med att hudens färg skiftar gör att vi kan upplevas äldre. Med hjälp av Profhilo kan vi ge huden fukt inifrån, vilket skapar ny lyster.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin spänst, fina linjer och rynkor uppstår och huden kan upplevas mindre elastisk. Med Profhilo kan vi skapa en kraftfull hudföryngring.

Behandlingen

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan injicerar vi Profhilo. BAP-tekniken används för att maximera effekten i områdena runt och under hakan.
• Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
• Produktens specifika spädningsmekanism
• 5 injektioner per sida
• Mindre smärta (långsam injektion)
• Lägre risk för blåmärken och hematom
• Färre behandlingstillfällen
• Bättre patientföljsamhet

När du bokar din behandling kan du välja att boka en enstaka behandling eller en komplett kur på 2 behandlingar. Om det är den första gången rekommenderar vi en kur, då behandlingen ej är komplett annars.

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48 timmar innan din injektionsbehandling. Detta gäller även dig som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss innan.

Resultat

Profhilo är en stabiliserad produkt och finns kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. Det är en process som ger tydliga, positiva effekter på din hud.

Vilka områden kan vi behandla?
Hur många behandlingar behövs?