0

HudEstetik – Laser

Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning med laser

Om du har hår där du inte vill ha hår, är trött på att raka eller vaxa dig och vill ha ett långvarigt resultat, kan hårborttagning med laser vara en lösning för dig. Det är en effektiv behandling mot oönskad och genererande hårväxt som ger färre, tunnare hår och långsammare återväxt.

Håren på din kropp växer i olika faser och ibland är det mer hår på vissa ställen än vad som är önskvärt. I de fall hårstråna är mörka är det möjligt att reducera hårväxten med laser.

Vi erbjuder den absolut senaste och mest effektiva laserteknologin från Cutera Excel, vilket ger dig ett finare resultat på färre behandlingar.

Behandlingen

Inför din första behandling är det viktigt att du inte är nyrakad eller vaxad. Vi inleder sedan behandlingen med en konsultation så att vi kan ta fram en skräddarsydd behandlingsplan för just dig. Själva behandlingen sker sedan genom att vi lyser med lasern över det område som ska behandlas. Det känns som korta stick och det kan hända att det svider något efteråt.

Resultat

Efter din behandling kommer du att få färre, tunnare hår och en långsammare återväxt. Det innebär att din hårväxt kommer reduceras, även om du aldrig kan bli helt hårlös. Eftersom det enbart är hårstrån i tillväxtfas som går att behandla, och hårstrån i ett område alltid befinner sig i olika faser, kommer inte allt hår att reduceras på samma gång. Det kräver flera behandlingar och resultatet kan vara olika markant vid olika behandlingstillfällen. Detta är helt normalt och oundvikligt. Därför behövs flera behandlingar för att få en signifikant och långvarig minskning av hårväxten.

Hur fungerar det?
Vad sker efter behandlingen?
Hur många behandlingar behövs?
Priser
Enstaka hår fr. 750kr
Hela ansiktet 2.500kr
Haka eller polisong eller överläpp 1.200kr
Överläpp + haka 1.600kr
Armhålor (båda) 1.490kr
Bikinilinje fr. 1.500kr
Armhålor + bikinilinje 2.900kr
Brasiliansk 2.500kr
Halva ben 3.000kr
Bröstvårtor 990kr
Magsträng 990kr