Vasakliniken Hudläkargrupp Microneedling
0

HudEstetik – Ansiktsbehandlingar

Microneedling

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Genom att penetrera det översta hudlagret med en nålpenna ökar hudens produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. På så vis får din hud ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Huden producerar hela tiden kollagen som är kroppens eget föryngringsprotein. Men produktionen minskar i takt med att vi blir äldre. Därför blir huden tjockare, grova porer och fina linjer uppträder och huden upplevs glåmig och trött. På så vis stimulerar Microneedling kraftigt din egen kollagenproduktion och gör att ämnena kan tränga ner på djupet.

Vi utför microneedling med en penna som har 12 små mikronålar som vi för över huden. De små nålarna penetrerar hudlagret och skapar en kontrollerad “skada” i huden som leder till att huden ökar sin produktion av kollagen för att reparera. Microneedling är en oerhört effektiv behandling för hudföryngring.

Behandlingen

Vi inleder behandlingen med en noggrann hudkonsultation där vi analyserar din hud, lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan. Därefter rengör vi din hud noggrant och behandlingen tar sedan ca 30 minuter. Vi anpassar hastighet och djup på nålarna efter din hud och dina önskemål. Därmed skräddarsyr vi behandlingen efter dig.

Resultat

Microneedling är en behandling som ger ett fräschare och yngre utseende. Dessutom kan microneedling behandla akne, ärr, solskador, pigmentförändringar, ojämnheter, stora porer, fina linjer och rynkor.

Vasakliniken Hudläkargrupp Microneedling
Vad sker efter behandlingen?
Hur många behandlingar behövs?
Vad sker efter behandlingen?