0

HudEstetik – Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Med en skräddarsydd ansiktsbehandling får din hud ny lyster och energi. Hela behandlingen och upplägg anpassas efter just din hud och innehåller normalt rengöring, peeling, portömning vid behov, massage och mask. Det är en skön och avkopplande upplevelse som ger din hud förbättrad struktur och jämnare yta.

Under behandlingen rengörs, exfolieras och återfuktas huden noggrant för att ge en frisk och strålande lyster. Massagen som ingår i behandlingen hjälper till att stimulera blodcirkulationen och minska spänningar i muskulaturen. Dessutom är det en skön och avkopplande upplevelse.

En ansiktsbehandling är en skön och avkopplande upplevelse som samtidigt lämnar din hud med ny lyster. Behandlingen skräddarsys helt efter din hud.

Behandlingen

Vi börjar med en konsultation där vi analyserar din hud och lyssnar på dina önskemål. Det gör vi för att kunna skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig och din hud. Vi börjar sedan behandlingen med noggrann rengöring. Därefter ser upplägget olika ut och kan innehålla peeling, portömnig, färgning av fransar och bryn efter önskemål. Massagen som alltid ingår hjälper till att stimulera blodcirkulationen och minska spänningar i muskulaturen. Dessutom är det en skön och avkopplande upplevelse. Vi avslutar alltid med återfuktning och mask som lämnar din hud frisk och med strålande lyster. Behandlingen hjälper till att förbättra hudens textur, reducera ålderstecken och ge en strålande hud.

Vi använder produkter från världsledande varumärken som är rekommenderade av dermatologer och hudläkare över hela världen.