0

HudEstetik – Injektionsbehandlingar

Svettbehandling

Svettbehandling

Svettning har en naturlig funktion för kroppen men ibland blir den överdriven och då kan injektioner vara en effektiv behandling. Injektionerna görs lokalt vid armhålor och medlet blockerar sedan svettkörtlarna.

Behandlingen

Varje behandling inleds med en noggrann konsultation. Behandlingen tar sedan mellan 15-45 minuter (beroende på omfattning) där vi ger injektioner under huden med en mycket tunn nål. Normalt upplever man ingen smärta men det kan kännas.

Observera att du som ny kund måste boka en konsultation minst 48 timmar innan din injektionsbehandling. Detta gäller även dig som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss innan.

Få ett piggare och mer vaket intryck med ögonlocksplastik.

Inför operationen

Du börjar med att boka in en konsultation, för att gå igenom dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultation inför ögonlocksplastik går vi igenom anledningarna till förändringarna. Sitter ögonbrynen på plats eller tynger de ner ögonlocken? Har huden töjts ut och ligger dubbelt, kanske ända ut till fransarna? Buktar fettkuddarna fram? Dessa faktorer tar vi hänsyn till för att planera rätt åtgärd. Du får information om hur operationen går till och får svar på dina frågor. Därefter bokar ni in en tid för operation.

Hur länge håller en behandling?
Vad ska man tänka på efter behandlingen?