Vi söker läkare

Välkommen till Vasakliniken. Här kan du som läkare få tid att fokusera på patienterna i en positiv och utvecklande miljö. Vi har ett tydligt patientfokus, mycket glädje i arbetsgruppen och hos oss är beslutsvägarna korta.

Att jobba på Vasakliniken

Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö i anrika lokaler mitt i centrala Göteborg med fullt utrustade och väl tilltagna läkarrum. Hos oss sätter du som läkare själv ditt schema och bestämmer du som läkare själv i vilken omfattning du vill verka och likaså dina arbetstider. Det är vår ambition att ge dig så bra service som möjligt så att du kan frigöra så mycket tid som möjligt för patienterna.

Profil på dig vi söker

Vi söker dig som är specialistläkare, trygg i din yrkesroll och är en engagerad person med starkt patientfokus. Du kanske har en egen etableringsrätt eller vill arbeta med våra försäkrings- och privatpatienter. Intressanta specialiteter är sådana som passar i öppenvård såsom exempelvis allmänmedicin, ÖNH, gyn, urologi, ögon och kardiologi. Hos oss får du själv bestämma om du vill arbeta heltid, deltid eller bara vissa dagar, veckor eller kvällar.

Vi har nu lediga rum på fredagar för dig som söker extra arbete någon dag per vecka.

Ansök

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team. Mejla namn och telefonnummer till rekrytering@vasakliniken.se, så ringer vi upp dig för ett förutsättningslöst samtal.