Stress

Vi erbjuder en trygg miljö där du kan utforska dina stressrelaterade utmaningar och få vägledning mot en bättre balans och välmående.

Stress

Stress är en naturlig reaktion på utmaningar i livet, men långvarig eller överdriven stress kan påverka vår hälsa negativt. Stress kan utlösas av olika faktorer och påverkar oss på olika sätt, som sömnproblem, koncentrationssvårigheter och minskat välbefinnande. Våra föreställningar av andras förväntningar om oss och hur våra behov kan bli mötta i mötet med andra kan göra en annan källa till stress.

För att hantera stress är det viktigt att skapa balans, bland annat genom att ha tillgång till återhämtningsbeteenden. Avslappningstekniker och att söka stöd kan utgöra förhållningssätt som underlättar att nå målet.

Du kan få professionell hjälp för att förstå och hantera stressen. Genom terapeutiska samtal kan vi identifiera orsakerna till din stress och utveckla alternativa tanke- och beteendemönster för att minska stressnivåerna och förbättra ditt välmående. Vi erbjuder en trygg miljö där du kan utforska dina stressrelaterade utmaningar och få vägledning mot en bättre balans och välmående.

Vad är stress och varför upplever människor det?
Vilka är vanliga symtom på stress?
När ska man söka hjälp för stress?

Kom i kontakt med oss

Vill du boka tid eller få mer information? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.