Vasakliniken Hudläkargrupp

Välkommen till oss på Arkivgatan 9D, mitt i centrala Göteborg. Här erbjuder vi omfattande hudsjukvård och estetik. Varmt välkommen till oss för högkvalitativ vård och skräddarsydda behandlingar.

Akne är en mycket vanlig hudåkomma som kan påverka alla åldrar och orsakas av överproduktionen av talg från hudens talgkörtlar.

Hos oss kan du få hjälp med undersökning och medicinsk behandling av din akne. Vi erbjuder dessutom flertalet estetiska behandlingar och professionell hudvård. Om du inte vet vart du ska börja är du alltid välkommen att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation till vår sköterska.

Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom som ger rodnad och utslag, oftast i ansiktet. Du kan även få besvär i ögonen. Utslagen brukar försvinna med behandling, även om de kan återkomma.

Hos oss kan du få hjälp med undersökning och medicinsk behandling av din rosacea. Vi erbjuder dessutom flertalet estetiska behandlingar och professionell hudvård som kan hjälpa dig att minska symtomen och förebygga att utslagen återkommer. Om du inte vet vart du ska börja är du alltid välkommen att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation till vår sköterska.

Psoriasis är en kronisk sjukdom som oftast ger utslag på huden. Orsaken är en alltför snabb tillväxt av hudceller och inflammation i huden. Utslagen kan försvinna i långa perioder med hjälp av olika behandlingar.

Hos oss kan du få hjälp med undersökning och medicinsk behandling av din psoriasis. Vi erbjuder dessutom flertalet estetiska behandlingar och professionell hudvård som kan hjälpa dig att hålla utslagen borta längre. Om du inte vet vart du ska börja är du alltid välkommen att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation till vår sköterska.

Hudutslag och eksem är vanliga hudtillstånd som kan kännetecknas av rodnad, klåda och irritation. Dessa kan utlösas av olika faktorer såsom allergier, stress eller kontakt med irriterande ämnen.

Oavsett om det rör sig om eksem, nässelutslag eller andra hudutslag kan du få hjälp med undersökning och medicinsk behandling hos oss. Vi erbjuder dessutom flertalet estetiska behandlingar och professionell hudvård som kan hjälpa dig att motverka utslagen, beroende på typ och orsak. Om du inte vet vart du ska börja är du alltid välkommen att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation till vår sköterska.

Födelsemärken (nevi), även kända som leverfläckar, är hudförändringar som vanligtvis innehåller extra mycket pigment, vilket gör dem mörkare än den omgivande huden. De flesta födelsemärken är ofarliga, men det är viktigt att hålla koll på om de förändras i storlek, form eller färg, eftersom de i allvarliga fall kan utvecklas till hudcancer.

Vi erbjuder omfattande undersökningar av hudförändringar. Priset för en komplett prickkontroll är 1.200 kr, och undersökningen utförs av en av våra erfarna och kompetenta hudläkare.

För dig som överväger att ta bort födelsemärken erbjuder vi säkra och trygga operationer. Innan en sådan operation vill vi alltid träffas för en undersökning, och vi kan då gemensamt boka en tid för operation på vår mottagning.

Pigmentfläckar och solfläckar är mörka områden på huden orsakade av ökad melaninproduktion, ofta föranledda av solens UV-strålar eller hormonella förändringar. Dessa fläckar, vanligtvis på ansikte och händer, ofta kosmetiskt störande och önskvärda att ta bort. De är oftast ofarliga men bör undersökas av hudläkare innan behandling för att säkerställa att de inte utgör någon risk.

För borttagning av pigment erbjuder vi estetiska behandlingar med världsledande laserteknolgi samt högteknologisk IPL. Behandlingarna ger ett bättre resultat med färre behandlingar, på ett tryggt och säkert sätt.

Ytliga blodkärl i ansikte och på kropp kan göra att huden ser rödflammig ut. Vanligt är till exempel röd näsa eller röda kinder.

För borttagning av kärl erbjuder vi estetiska behandlingar med världsledande laserteknolgi samt högteknologisk IPL. Behandlingarna ger ett bättre resultat med färre behandlingar, på ett tryggt och säkert sätt.

Generande hårväxt är ett stort problem för många kvinnor och män. Med vår världsledande laser kan vi erbjuda världsledande hårborttagning för alla hudtyper. Vår behandling med laser passar bäst för mindre områden. Behandlingarna ger ett bättre resultat med färre behandlingar, på ett tryggt och säkert sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar som ger din hud ny lyster, jämnare ton och finare struktur.

Behandlingen anpassas alltid efter just din hud och kan kombineras för att uppnå ett optimalt resultat.

Med hjälp av injektionsbehandlingar kan vi jämna ut rynkor och fina linjer på ett effektivt och säkert sätt.

Injektioner som fillers och Profhilo® gör det möjligt att skapa naturliga kontueringar och jämna ut hudtonen. Vi arbetar uteslutande med de bästa produkterna på marknaden och strävar alltid efter ett naturligt resultat.

Svettning har en naturlig funktion för kroppen men ibland blir den överdriven och då kan injektioner vara en effektiv behandling. Injektionerna görs lokalt vid armhålor och medlet blockerar sedan svettkörtlarna.

Om du upplever att dina ögon ser trötta eller svullna ut kan ögonlocksplastik vara en lösning. Genom att operera övre eller undre ögonlock kan det vara möjligt att skapa ett piggare och mer vaket intryck.

Våra specialister utför ansiktskirurgi som med små korrigeringar skapar ett framstående och naturligt resultat.

Öronplastik kan vara ett alternativ för dig som upplever att dina öron är utstående eller om de har en oönskad form, oavsett om det är medfött eller orsakats av till exempel för tunga örhängen.

35718 Vasakliniken 2023-11-01-2-Edit_big_sRGB

Högkvalitativ hudsjukvård

När du vill träffa en professionell och erfaren hudläkare är du välkommen till vår privata hudläkarmottagning i centrala Göteborg.

Vasakliniken Hudläkargrupp Arkivgatan 9D Genesis laserbehandling

Professionell estetik

Vi erbjuder flertalet professionella estetiska behandlingar. Till oss kan du även boka en kostnadsfri konsultation (gäller för estetik och till sköterska).

neo-skin-active-dermal-replacement-1080px-1

Avancerad hudvård

Vi arbetar och erbjuder marknadsledande hudvårdsprodukter och kompromissar aldrig med kvalitén.

Medicinsk hudsjukvård

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar såsom akne, rosacea, psoriasis och eksem men utreder också olika typer av oklara hudutslag. Hos oss kan du även få hjälp med att kontrollera och bedöma födelsemärken och liknande hudförändringar (ev hudtumörer) och behandling av tex solskador och ärrbehandling.

På vår mottagning finns såväl hudläkare och erfarna sköterskor. Vi erbjuder privatbetalande hudsjukvård samt offentligt finansierad sjukvård (patientavgift enl VGRs regler) genom avtal med Västra Götalandsregionen (VGR) till Dr. Beti Velkoska och Dr. Sara Lattanzi.

Till våra läkare som har avtal med VGR gäller patientavgift därtill, såsom högkostnadsskydd. För patienter under 20 år och över 85 är patientavgiften 0kr.

Läkarbesök (privatbetalande taxa): 1.200kr
Sköterskebesök (privatbetalande taxa): 100kr

Vår ambition är att erbjuda dig ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.